Winkelwagen
Categorieën
Uw filters

‘New in store: MORT Paris’

MORT Paris is meer dan een nieuw streetstyle merk, het is een lifestyle merk met slechts één doel: wereldwijde bekendheid. De hype rondom dit merk begon in 2013. De crew van MORT maakte toen zijn debuut op Paris Fashion Week en droegen daar hun eigen caps. Na Fashion week waren deze caps hierna niet meer aan te slepen in Azië, Scandinavië en Europa. MORT heeft zijn lijn inmiddels uitgebreid, en wij zijn een van de eerste verkooppunten in Nederland.

M
Met 28K volgers op alleen al Instagram kun je MORT Paris een snelgroeiend beginnend merk noemen. De naam MORT doet je denken aan streetstyle met een donker, gothic, tintje. Niets is minder waar, het merk zelf over zijn naam: “The brand is not about death, it’s about reminding yourself that life is a party and get out there and live.”

Maar er zit meer achter de naam MORT. Een van de oprichters van het merk kwam oog in oog te staan met de dood. Hij werd meegesleurd met een passerende trein, door een wonder was hij slechts lichtgewond. Na dit ongeluk veranderde de betekenis van het leven voor hem compleet. Met zijn passie voor mode, wilde hij een creatie maken die hem herinnerde hem om van het leven te genieten. De dood, mort, kan namelijk ieder moment toeslaan.

Het merk is simpel en stylish. Met zwart en wit als hoofdkleuren. Drie jaar naar hun debuut op Paris Fashion Week is de collectie is uitgebreid met hoodies, lange T-shirts en bomberjacks. Een merk gestart door een groep vrienden, die hun passie deelden voor muziek, fotografie, het leven en natuurlijk mode. Een merk om zeker in de gaten te houden. Ben je net zo enthousiast over het merk als ons? Bekijk dan de collectiefilm van MORT hieronder.

 


iDEAL Visa MasterCard PayPal Bancontact / Mister Cash American Express
Divide