Winkelwagen
Categorieën
Uw filters

Magazine

'Heron Preston'

'Heron Preston'

Heron Preston started out as a DJ and art director for Kanye West. In the meantime he was building his name turning out wildly successful “bootleg” T-shirts, which he covered in myriad corporate logos, like those of Coca-Cola and Nascar. Working as an art director for Kanye West, Preston was involved in designing tour merchandise and creating invites for West his fashion shows. Read more>
'Ih Nom Uh Nit'

'Ih Nom Uh Nit'

Ih nom uh nit was found in 2015. Ih nom uh nit what actually means: to have no name. The Paris based brand was named this way as a result of not being able to find the right name that fits the look of the Parisian label. Read more >
‘New in store: MORT Paris’

‘New in store: MORT Paris’

MORT Paris is meer dan een nieuw streetstyle merk, het is een lifestyle merk met slechts één doel: wereldwijde bekendheid. De hype rondom dit merk begon in 2013. De crew van MORT maakte toen zijn debuut op Paris Fashion Week en droegen daar hun eigen caps. Na Fashion week waren deze caps hierna niet meer aan te slepen in Azië, Scandinavië en Europa. MORT heeft zijn lijn inmiddels uitgebreid, en wij zijn een van de eerste verkooppunten in Nederland.
“NEW IN STORE: FAITH CONNEXION”

“NEW IN STORE: FAITH CONNEXION”

Faith Connexion, een merk dat bij het grote publiek nog wat minder bekend is. Toch hebben we trendsettende celebs zoals Kim Kardashian en Kanye West al in dit Parijse label gespot. Het label heeft een vooruitstrevende creatieve community dat zorgt voor het succes van het merk. Designers, stylisten, fotografen en graffiti artiesten bouwen met zijn allen aan de Faith Connexion story. Wat dat verhaal precies is, lees je verder in dit artikel.
‘Binnenkort verkrijgbaar: Neil Barrett’

‘Binnenkort verkrijgbaar: Neil Barrett’

Neil Barrett is een high fashion merk van de gelijknamige Britse designer. Met werkplekken als Gucci en Prada op zijn CV verwachten wij veel van dit eigentijdse label. Lees snel verder om meer te weten te komen over zijn debuut, inspiraties, liefde voor rap muziek en natuurlijk zijn nieuwste collectie.
“Style inspiratie : A$AP Rocky”

“Style inspiratie : A$AP Rocky”

A$AP Rocky, je kent hem waarschijnlijk vanwege zijn uitgesproken stijl. Met meer dan 3 miljoen volgers op Instagram, kun je zeggen dat hij een van de meest invloedrijke fashion iconen is wereldwijd. Lees meer over deze rapper in ons artikel.
“Off-White, hét streetstyle merk van dit moment”

“Off-White, hét streetstyle merk van dit moment”

Off-White is een merk om in de gaten te houden! Wij zijn al een tijdje fan en hebben dit merk ook al twee seizoenen in onze shop opgenomen. Toch zie je dat de laatste maanden het merk steeds meer opkomt. Op bekende fashionblogs zie je het merk veel voorbij komen. Kortom: je kunt gewoonweg niet meer om het merk van Virgil Abloh heen. Hoe dit succes is begonnen lees je in dit artikel.
iDEAL Visa MasterCard PayPal Bancontact / Mister Cash American Express
Divide