Winkelwagen
Categorieën
Uw filters
Inhoud:

Hoewel Mensquare ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kan Mensquare niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt. Mensquare kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site. Mensquare accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt. Mensquare kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie.

Hyperlinks:

Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop Mensquare geen invloed heeft. Mensquare kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

Privacy:

Alle gegevens die u invoert, zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Mensquare zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Mensquare zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Copyright:

Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen. Juridische geldigheid van de disclaimer Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd met de wet zijn, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen die elders op deze website worden gedaan.iDEAL Visa MasterCard PayPal Bancontact / Mister Cash American Express
Divide